Gjenopprette fra karantene

Filer som er satt i karantene, kan også gjenopprettes til sin opprinnelige plassering. For å gjøre dette, velger du en fil i karantene og klikker Gjenopprett. Gjenopprett er også tilgjengelig fra hurtigmenyen. Trykk CTRL+ på en gitt fil i vinduet Karantene og klikk Gjenopprett. Hurtigmenyen har også alternativet Gjenopprett til..., som lar brukeren gjenopprette en fil til en annen plassering enn der filen ble slettet fra.