Avanserte alternativer

I dette vinduet kan du definere objekttypene som skal skannes av ThreatSense-motoren. For å lære mer om Selvutpakkende arkiver, Kjøretidspakker og Avansert heuristikk, se oppsett av parametere for ThreatSense.

Vi anbefaler ikke å endre gjøre endringer i Standard arkivinnstillinger med mindre du må løse et spesifikt problem, da høyere verdier for arkivdybde kan redusere systemytelsen.

ThreatSense-parametere for utførte filer – Som standard brukes det ikke Avansert heuristikk når filer kjøres. Vi anbefaler på det sterkeste å la Smartoptimalisering og ESET Live Grid være aktivert for å holde systempåkjenning til et minimum.

Øk kompatibilitet for nettverksvolum – dette alternativet øker ytelsen når du åpner filer over nettverket. Det må aktiveres hvis du opplever forsinkelser når du får tilgang til nettverksstasjoner. Denne funksjonen bruker systemfilkoordinator på macOS 10.10 og nyere. Vær klar over at ikke alle programmer støtter filkoordinatoren, for eksempel: Microsoft Word 2011 støtter den ikke, men Word 2016 støtter den.