Filsystembeskyttelse i sanntid

Filsystembeskyttelsen i sanntid kontrollerer alle typer media og utløser en skanning basert på forskjellige hendelser. Oppdagelsesmetoder som er basert på ThreatSense-teknologi (beskrives i avsnittet Oppsett av parametere for ThreatSense-motor ), kan føre til at filsystembeskyttelse i sanntid er forskjellig for nyopprettede filer og eksisterende filer. Nylig opprettede filer kan kontrolleres mer presist.

Som standard skannes alle filer når de åpnes, opprettes eller kjøres. Vi anbefaler at du beholder standardinnstillingene, fordi disse gir maksimalt nivå av beskyttelse i sanntid for datamaskinen. Beskyttelse i sanntid startes samtidig med systemet for å sikre kontinuerlig skanning. I spesielle tilfeller (f.eks. hvis det er konflikt med en annen sanntidsskanner) kan beskyttelse i sanntid avsluttes ved å klikke ESET Cyber Security Pro-ikonet på ECS_icon menylinjen (øverst på skjermen) og deretter velge alternativet Deaktiver filsystembeskyttelse i sanntid. Filsystembeskyttelse i sanntid kan også deaktiveres fra hovedprogramvinduet (klikk Oppsett > Datamaskin og sett Filsystembeskyttelse i sanntid til DEAKTIVERT).

Følgende typer medier kan ekskluderes fra Real-time-skanneren:

Lokale stasjoner – systemharddisker

Flyttbare medier – CD-er, DVD-er, USB-medier, Bluetooth-enheter, osv.

Nettverksmedier – alle kartlagte stasjoner

Vi anbefaler at du bruker standardinnstillingene og bare endrer skanningsutelatelser i spesifikke tilfeller, som når skanning av bestemte medier reduserer dataoverføringer betydelig.

Hvis du vil endre avanserte innstillinger av filsystembeskyttelse i sanntid, går du til Oppsett > Angi programinnstillinger ... (eller trykk cmd+,) > Beskyttelse i sanntid og klikk Oppsett ... ved siden av Avanserte alternativer (beskrevet i Avanserte skannealternativer).