Anti-Phishing

Begrepet phishing (nettfisking) definerer en kriminell handling som bruker sosial manipulering for å få andre til å oppgi ellers hemmelig informasjon. Phishing brukes ofte for å få tilgang til sensitive data som f.eks. bankkontonumre, kredittkortnumre, PIN-koder eller brukernavn og passord.

Vi anbefaler at du holder Anti-Phishing aktivert (Oppsett > Angi programinnstillinger ... > Anti-Phishing-beskyttelse). Alle potensielle phishing-angrep fra farlige nettsteder eller domener vil bli blokkert, og et varsel vil bli vist for å informere deg om angrepet.