Skanning og blokkering av flyttbare medier

ESET Cyber Security Pro kan kjøre en skanning etter behov av innsatte flyttbare minneenheter (CD, DVD, USB etc.). På macOS 10.15 kan ESET Cyber Security Pro også skanne andre eksterne medieenheter.

important

Skanning av flyttbare medier på macOS 11 og nyere

ESET Cyber Security Pro som er installert på macOS 11 og nyere, skanner bare minneenheter.

NEW_DEVICE

Flyttbare medier kan inneholde skadelig kode og utgjøre en risiko for datamaskinen. For å blokkere flyttbare medier kan du klikke Oppsett for blokkering av flyttbare medier (se bildet ovenfor), eller du kan gå til hovedmenyen og klikke Oppsett > Angi programinnstillinger ... > Medier fra programmets hovedvindu og velge Aktiver blokkering av flyttbare medier. Du kan tillate tilgang til visse typer medier ved å fjerne merket for de mediene du ønsker.

note

CD-ROM-tilgang

Hvis du vil tillate tilgang til en ekstern CD-ROM-stasjon som er koblet til datamaskinen via en USB-kabel, fjerner du merket for CD-ROM.