Hälytysten näyttäminen

ESET Cyber Security Pro näyttää hälytysikkunat, jotka ilmoittavat uudesta ohjelmaversiosta ja käyttöjärjestelmäpäivityksistä, poistavat tiettyjä ohjelmakomponentteja käytöstä, poistavat lokeja ja niin edelleen. Voit piilottaa kunkin ilmoituksen yksitellen valitsemalla Älä näytä tätä valintaikkunaa enää.

Valintaikkunaluettelo (Asetukset > Anna sovelluksen oletusasetukset... > Hälytykset ja ilmoitukset > Asetukset...) sisältää luettelon kaikista ohjelman ESET Cyber Security Pro hälytysikkunoista. Voit ottaa kunkin ilmoituksen käyttöön tai piilottaa sen valitsemalla valintaikkunan nimen vasemmalla puolella olevan valintaruudun. Lisäksi voit määrittää Näyttöehdot-kohdassa, mitkä uusia ohjelmaversioita ja käyttöjärjestelmäpäivityksiä koskevat ilmoitukset näytetään.