Tiedostojen palauttaminen karanteenista

Karanteeniin asetetut tiedostot voidaan myös palauttaa niiden alkuperäiseen sijaintiin. Voit tehdä näin valitsemalla karanteeniin asetetun tiedoston ja napsauttamalla Palauta. Palauttamisen voi tehdä myös pikavalikossa. Paina Ctrl-näppäintä ja napsauta haluamaasi tiedostoa Karanteeni-ikkunassa ja napsauta sitten Palauta. Pikavalikossa on myös Palauta kohteeseen... -toiminto, jonka avulla voit palauttaa tiedoston muuhun sijaintiin kuin mistä se on poistettu.