Tietokoneen suojaus

Tietokoneen kokoonpano on Asetukset-valikossa kohdassa Tietokone. Se näyttää Reaaliaikainen tiedostojärjestelmän suojaus- ja Siirrettävän tietovälineen esto -tilat. Yksittäisiä moduuleja voi poistaa käytöstä vaihtamalla halutun moduulin painikkeen tilaan POIS KÄYTÖSTÄ. Huomaa, että tämä saattaa heikentää tietokoneen suojaustasoa. Voit avata kunkin moduulin yksityiskohtaiset asetukset napsauttamalla Asetukset....