Muut

Ota Smart-optimointi käyttöön

Smart-optimointia käytettäessä asetukset optimoidaan, mikä varmistaa tehokkaimman tarkistustason laskematta tarkistusnopeutta. Erilaiset suojausmoduulit suorittavat tarkistuksia hyödyntämällä eri tarkistusmenetelmiä. Smart-optimointia ei ole määritetty tarkasti tuotteessa. ESETin kehitystyöryhmä ottaa uusia muutoksia käyttöön jatkuvasti. Niitä integroidaan tuotteeseen ESET Cyber Security Pro säännöllisillä päivityksillä. Jos Smart-optimointi on poistettu käytöstä, vain käyttäjän määrittämät asetukset tietyn moduulin ThreatSense-ytimessä otetaan käyttöön tarkistusta suoritettaessa.

Tarkista vaihtoehtoinen tietovirta (vain tarvepohjainen tarkistus)

Vaihtoehtoiset tietovirrat  ovat tiedostojärjestelmän käytössä olevia tiedosto- ja kansioliitoksia, jotka eivät näy tavallisissa tarkistustekniikoissa. Monet tunkeutumiset yrittävät välttää paljastumisen näyttäytymällä vaihtoehtoisina tietovirtoina.