ESET Cyber Security

ESET Cyber Security edustaa uutta lähestymistapaa integroituun tietokoneen suojaukseen. ESET LiveGrid® -tarkistusmoduulin uusin versio pitää tietokoneesi turvassa nopeuden ja tarkkuuden ansiosta.Tämä älykäs järjestelmä puolustaa tietokonetta jatkuvasti hyökkäyksiltä ja haittaohjelmilta.

ESET Cyber Security on pitkäaikaisen työn tuloksena kehitetty kattava suojausratkaisu, jossa yhdistyy paras mahdollinen suojaus ja minimaalinen vaikutus järjestelmän suorituskykyyn. Tekoälyyn perustuvat kehittyneet tekniikat tuotteessa ESET Cyber Security voivat estää virukset, madot, troijalaiset, vakoiluohjelmat, mainosohjelmat, rootkit-ohjelmat ja muut Internet-hyökkäykset ennakoivasti hidastamatta järjestelmän suorituskykyä tai häiritsemättä tietokoneen toimintaa.