Migrering av inställningar

Från version 7.2 och senare migreras dina inställningar från ESET Cyber Security version 6 automatiskt till den nya versionen under uppgraderingsprocessen.

Efter migreringsprocessen visar ESET Cyber Security ett meddelande på startskärmen om lyckad migrering av inställningar: Dina inställningar har överförts till den nya versionen.

important

Om du redan har uppgraderat ESET Cyber Security från version 6 till version 7 eller 7.1, så kan du fortfarande migrera dina inställningar när du uppgraderar till en senare version. Anvisningar finns i artikeln om migrering i ESET:s kunskapsbas.

Alla inställningar som är tillgängliga i version 7.X migreras från version 6, med följande undantag:

Behörighetsinställningar (stöds inte i version 7)

Anpassad proxyserver för uppdateringar (anpassad proxy stöds inte i version 7)

Innehåll i karantän

Rensningsnivåer för genomsökningar

Målprofiler för genomsökning på begäran

Inställningar för följande funktioner lagras i .xml-migreringsfilen och kan läsas in när funktionerna finns i den framtida versionen av ESET Cyber Security:

Enhetskontroll

Loggar

Webbåtkomstskydd

Presentationsläge