Nyheter i version 7

ESET Cyber Security version 7 innehåller följande uppdateringar och förbättringar:

Höga prestanda och mer stabilitet– har lättare arkitektur med varje komponent mer isolerad, startar bara när det behövs och förhindrar att hela programmet kraschar i händelse av ett fel. Bättre optimeringar möjliggör snabbare och effektivare genomsökning.

ARM-kompatibilitet – innehåller inbyggt stöd för Apple-chippet baserat på ARM-arkitektur. Tidigare versioner använde Rosetta 2 för att stödja ARM.

Ny utformning av det grafiska användargränssnittet – med stöd för mörkt läge.

Flerspråkigt installationsprogram – innehåller alla språk i en installationsfil.

Automatiska uppdateringar – söker efter uppdateringar och hämtar automatiskt nya versioner samt meddelar dig om varje uppdatering.

Programpreferenser − förbättrade och i ny utformning.

Mer information om de nya funktionerna i ESET Cyber Security finns i den här artikeln i ESET:s kunskapsbas.