Webb- och e-postskydd

Du öppnar skyddet för webb- och e-post från huvudmenyn genom att klicka på Skydd > Webb och e-post. För att hantera mer avancerade inställningar för varje modul kan du öppna Programpreferenser med cmd+, eller klicka på ESET Cyber Security i macOS-menyraden och välja Preferenser (Inställningar). Följande skyddsmoduler är tillgängliga i webb- och e-postskydd:

Webb – övervakar HTTP-kommunikationen mellan webbläsare och fjärrservrar.

Skydd mot nätfiske – blockerar potentiella nätfiskeattacker från webbplatser eller domäner.

E-postadress – kontrollerar e-postkommunikation som tas emot av POP3- och IMAP-protokollen.

important

Undantag för genomsökning

ESET Cyber Security genomsöker inte de krypterade protokollen HTTPS, POP3S och IMAPS.