Uppdatera

Regelbunden uppdatering av ESET Cyber Security är nödvändigt för att bibehålla maximalt skydd. Uppdateringsmodulen säkerställer att programmet alltid är aktuellt genom att hämta de senaste detekteringsmodulerna.

Genom att klicka på Uppdatera på huvudmenyn kan du hitta aktuell uppdateringsstatus för ESET Cyber Security, inklusive datum och tid för den senaste uppdateringen och om en uppdatering behövs. För att initiera en sökning efter nya uppdateringar, klicka på knappen Sök efter uppdatering. Om en produktuppdatering är tillgänglig visas information om den aktuella och tillgängliga versionen tillsammans med uppdateringsstorlek och utgivningsdatum. Du kan välja Uppdatera nu eller Uppdatera vid omstart. Klicka på länken Se ändringslogg för att läsa mer information om de enskilda produktversionerna.