Päivitä

ESET Cyber Security On päivitettävä säännöllisesti, jotta suojaustaso pysyy mahdollisimman hyvänä. Päivitysmoduuli varmistaa ohjelman ajantasaisuuden lataamalla uusimmat tunnistusmoduulit.

Kun päävalikosta valitaan Päivitä, käyttäjä näkee voimassa olevan tuotteen ESET Cyber Security päivityksen tilan, mukaan lukien edellisen onnistuneen päivityksen ajankohdan ja päivitystarpeen. Aloita uusien päivitysten etsiminen napsauttamalla Etsi päivityksiä -painiketta. Jos tuotepäivitys on saatavilla, näytetään tiedot nykyisestä ja saatavilla olevasta versiosta sekä päivityksen koko ja julkaisupäivä. Voit valita Päivitä nyt tai Päivitä uudelleenkäynnistettäessä. Jos haluat nähdä lisätietoja yksittäisistä tuoteversioista, napsauta Katso muutosloki.