Poikkeukset

Tiedostotunniste on tiedoston nimen osa, joka on erotettu pisteellä. Laajennus määrittää tiedostotyypin ja sisällön. Voit määrittää tarkistuksessa ohitettavien tiedostojen tyypit näiden suojausmoduulien Sovellusasetukset-kohdassa:

Reaaliaikainen tiedostojärjestelmän suojaus

Haittaohjelmatarkistukset

Internetin käytön suojaus

Sähköpostisovelluksen suojaus

Kaikki tiedostot tarkistetaan oletusarvoisesti niiden laajennuksesta riippumatta. Voit lisätä minkä tahansa laajennuksen tarkistuksessa ohitettavien tiedostojen luetteloon. Voit ottaa tiettyjen laajennusten tarkistuksen käyttöön tai poistaa sen käytöstä painikkeilla plus ja minus

Tiedostojen ohittaminen tarkistuksessa saattaa olla hyödyllistä, jos tiettyjen tiedostotyyppien tarkistaminen estää ohjelmaa toimimasta oikein. Esimerkiksi log-, cfg- ja tmp-tiedostojen ohittaminen voi olla suositeltavaa. Tiedostotunnisteiden oikea muoto on

log

cfg

tmp