Karanteenitiedostot

ESET Cyber Security lisää poistetut tiedostot automaattisesti karanteeniin (jos et ole poistanut tätä asetusta käytöstä hälytysikkunassa). Valitse Lisää tiedosto lisätäksesi epäilyttävät tiedostot manuaalisesti karanteeniin. Vedä ja pudota tiedosto tai kansio manuaalisesti napsauttamalla tiedostoa tai kansiota ja siirtämällä hiiren osoitin merkitylle alueelle samalla, kun pidät hiiren painiketta painettuna. Vapauta sitten painike.