Karanteeni

Karanteenin tärkein tehtävä on toimia tartunnan saaneiden tiedostojen turvallisena säilytyspaikkana. Tiedostot kannattaa asettaa karanteeniin, jos niitä ei voi puhdistaa, jos niiden poistaminen ei ole turvallista tai suositeltavaa tai ESET Cyber Security havaitsee ne perusteettomasti.

Voit tarkastella karanteenikansiossa olevia tiedostoja taulukossa, jossa näkyvät karanteeniin lisäämisen päivämäärä ja kellonaika, tartunnan saaneen tiedoston alkuperäisen sijainnin polku, tiedoston koko tavuina, syy (esimerkiksi "käyttäjän lisäämä") ja uhkien määrä (onko kyseessä esimerkiksi arkisto, jossa on useita virustartuntoja). Karanteenikansio, joka sisältää karanteeniin asetetut tiedostot (/Library/Application Support/Eset/security/cache/quarantine), säilyy järjestelmässä tuotteen ESET Cyber Security poistamisen jälkeen. Karanteeniin asetetut tiedostot tallennetaan turvalliseen salattuun muotoon, ja ne voidaan palauttaa uudelleen tuotteen ESET Cyber Security asennuksen jälkeen.

quarantine