Lokitiedostot

Lokin sisältö

Kirjauksen sisältö määrittää, kuinka tarkkoja tietoja lokitiedostoissa on.

Kriittiset varoitukset – Sisältää vain kriittiset virheet (esimerkiksi: Virustentorjunnan käynnistäminen epäonnistui).

Virheet – Virheet, kuten ”Virhe tiedoston lataamisessa”, tallennetaan kriittisten varoitusten lisäksi.

Varoitukset – Kriittiset virheet ja varoitusviestit tallennetaan virheiden lisäksi.

Informatiiviset – Kirjaa informatiiviset viestit, kuten onnistuneen päivityksen viestit sekä kaikki yllä olevat merkinnät.

Vianmääritystiedot – Näyttää tiedot, jota tarvitaan ohjelman ja kaikkien yllä olevien merkintöjen hienosäätämiseen.

Lokitiedostojen puhdistus

Poista automaattisesti yli (X päivää) vanhemmat tietueet – Määritettyä päivissä ilmoitettua ikää vanhemmat lokimerkinnät poistetaan automaattisesti.

Lokitiedostojen optimointi

Optimoi lokitiedostot automaattisesti – Kun käytössä, lokitiedostot eheytetään automaattisesti, jos pirstoutumisprosentti on suurempi kuin Jos käyttämättömien tietueiden määrä ylittää (%) -kentässä määritetty arvo. Kaikki tyhjät lokimerkinnät poistetaan suorituskyvyn ja lokin käsittelynopeuden parantamiseksi. Tämä parannus on havaittavissa parhaiten, kun lokit sisältävät suuren määrän merkintöjä.