Välityspalvelimen asetukset

Tässä voit määrittää välityspalvelimen asetukset. Tässä määrityt parametrit ovat kaikkien sellaisten moduulien käytössä, jotka vaativat yhteyden Internetiin.

Välityspalvelimen määrittäminen:

1.Ota käyttöön Käytä välityspalvelinta ja kirjoita välityspalvelimen osoite Välityspalvelin-kenttään ja välityspalvelimen portti Portti-numeroon.

2.Ota käyttöön Käytä suoraa yhteyttä, jos välityspalvelin ei ole käytettävissä, jos haluat ohittaa ja olla yhteydessä suoraan ESET-palvelimien kanssa.

3.Jos viestintä välityspalvelimen kanssa edellyttää todennusta, ota Välityspalvelin vaatii todennusta -asetus käyttöön ja anna voimassa oleva Käyttäjänimi ja Salasana niille varattuihin kenttiin.