Mitä tehdä, jos ohjelma ei toimi oikein?

Kun kaikki moduulit toimivat oikein, Yleiskatsaus-osiossa näkyy vihreä Sinut on suojattu -otsikko. Kun moduuli ei toimi oikein, näyttöön tulee punainen Tietoturvahälytys- tai oranssi Toimia tarvitaan -otsikko. ESET Cyber Security näyttää lisätietoja moduulista ja ehdotetun ratkaisun ongelmien korjaamiseen. Yksittäisten moduulien tilaa voi muuttaa napsauttamalla kunkin ilmoituksen alla olevaa sinistä linkkiä.

Jos ongelmaa ei voi ratkaista ehdotetuilla ratkaisuilla, voit tehdä hakuja ESET-tietopankissa tai ottaa yhteyttäESETin tekniseen tukeen.