Tuotteen ESET Cyber Security käsitteleminen

Ohjelman ESET Cyber Security pääikkuna on jaettu kahteen pääosaan. Oikealla oleva ensisijainen ikkuna sisältää tiedot, jotka vastaavat päävalikosta vasemmalta valittua asetusta.

Voit siirtyä seuraaviin kohtiin päävalikosta:

Yleiskatsaus – Sisältää tietoja tuotteen ESET Cyber Security moduulien toiminnasta.

Tarkistaa — voit tarkistaa kaikki paikalliset levyt tai suorittaa mukautetun tarkistuksen.

Suojaukset — mahdollistaa tietokoneen suojaustason säätämisen.

Päivitä – näyttää tiedot tunnistusmoduulien päivityksistä.

Työkalut — tätä kautta pääset lokitiedostoihin ja karanteeniin.

Ohje ja tuki — tästä pääset ohjetiedostoihin, ESET-tietopankkiin, tukipyyntölomakkeeseen sekä ohjelman lisätietoihin.

HOME_STATUS_1