Tunnistuspoikkeukset

Tällä toiminnolla voit ohittaa kohteita puhdistuksesta suodattamalla tunnistuksen nimen, kohteen polun tai sen hajautusarvon. Voit lisätä uuden tunnistuspoikkeaman vetämällä ja pudottamalla napsauttamalla tiedostoa tai kansiota ja siirtämällä hiiren osoitin merkitylle alueelle samalla, kun pidät hiiren painiketta painettuna. Vapauta sitten painike.

Määritettäessä tunnistuspoikkeuksia on määritettävä tietyt poikkeusehdot. Kelvollinen tunnistuksen nimi tai SHA-1-hajautusarvo on annettava. Katso lisätietoja kelvollisesta tunnistuksen nimestä tai SHA-1-hajautusarvosta kohdasta Lokitiedostot ja valitse sitten avattavasta Lokitiedostot-valikosta Tunnistukset. Tämä on hyödyllistä, kun väärä hälytys näytteestä havaitaan ESET Cyber Security-tuotteessa. Oikeiden tunkeutumisten ohittaminen on todella vaarallista, joten suosittelemme ohittamaan tiedostoja tai hakemistoja vain väliaikaisesti. Poissulkemiset vaikuttavat myös mahdollisesti ei-toivottuihin sovelluksiin, mahdollisesti vaarallisiin sovelluksiin ja epäilyttäviin sovelluksiin.

Käytettävissä on seuraavia poikkeusehtoja:

Tarkka tiedosto – Ohittaa tiedoston määritetyn hajautusarvon SHA-1 mukaan tiedostotyypistä, sijainnista, nimestä tai tiedostoliitteestä riippumatta.

Tunnistus – Jätä tiedostot pois tunnistuksen nimen perusteella.

Polku & tunnistus – Jätä tiedostot pois tunnistuksen nimen ja polun perusteella (esim. file:/Users/documentation/Downloads/eicar_com.zip).

warning

Käytä tunnistuspoikkeuksia vain, jos sinulla on vakavia ongelmia esimerkiksi haittaohjelmien tunnistamisessa, koska haittaohjelmien ohittaminen tarkistuksesta heikentää yleistä suojausta.