Suorituskykypoikkeukset

Suorituskykypoikkeukset-osiossa voit ohittaa tarkistuksesta tiettyjä tiedostoja tai kansioita. Sulkemalla polkuja (kansioita) tarkistuksesta voit vähentää tiedostojärjestelmän haittaohjelmien varalta tarkistamiseen tarvittavaa aikaa merkittävästi.

plus – Luo uuden tietueen. Lisää uusi poikkeus vetämällä ja pudottamalla tai kirjoita objektin tai kansion polku (esimerkki: /käyttäjät/käyttäjänimi/lataukset)

minus – poistaa valitut kohteet.

warning

Ohita tiedostoja tarkistuksesta vain silloin, kun sinulla on vakavia ongelmia reaaliaikaisen suojauksen kanssa, koska tiedostojen ohittaminen tarkistuksesta heikentää yleistä suojausta. Tiedostojen lisääminen poikkeusluetteloon voi auttaa ratkaisemaan joidenkin sähköpostipalvelimien, varmuuskopiointiohjelmistojen tai vastaavien ratkaisujen tiedostotason tarkistuksen aiheuttaman järjestelmän poikkeavan toiminnan.