Reaaliaikainen tiedostojärjestelmän suojaus

Reaaliaikainen tiedostojärjestelmän suojaus tarkistaa kaikki tallennusvälinetyypit ja käynnistää tarkistuksen eri tapahtumien perusteella. Erilaiset tapahtumat voivat käynnistää tarkistuksen. ESET LiveGrid®-tekniikkaa (kuvattu osiossa nimeltä ThreatSense-moottorin parametrien asetukset) käyttävän reaaliaikaisen tiedostojärjestelmän suojauksen juuri luoduille ja vanhoille tiedostoille suorittamat toimenpiteet voivat olla erilaisia. Juuri luotuja tiedostoja voi hallita tarkemmin.

Jos haluat muokata reaaliaikaisen tiedostojärjestelmän suojauksen lisäasetuksia, avaa Sovellusasetukset käyttämällä cmd+, tai napsauttamalla ESET Cyber Security macOS-valikkoriviltä ja valitsemalla sitten Asetukset > Tiedostojärjestelmän suojaus.

Oletuksena kaikki tiedostot tarkistetaan tiedoston avaamisen ja luomisen yhteydessä. ESET suosittelee säilyttämään oletusasetukset, sillä ne antavat tietokoneelle parhaan reaaliaikaisen suojauksen tason. Reaaliaikainen suojaus käynnistyy järjestelmän käynnistyksen yhteydessä ja tekee tarkistuksia keskeytymättä. Erityistapauksissa (esimerkiksi jos syntyy ristiriita toisen reaaliaikaisen tarkistimen kanssa) voit keskeyttää reaaliaikaisen suojauksen ohjelman pääikkunasta (napsauta Suojaukset > Tietokone ja poista Reaaliaikainen tiedostojärjestelmän suojaus käytöstä).

Voit ohittaa seuraavat tietovälinetyypit Real-time-tarkistuksessa:

Paikalliset asemat - järjestelmän kiintolevyt

Siirrettävä tietoväline - CD-/DVD-levyt, USB-laitteet, Bluetooth-laitteet jne.

Verkkomedia - kaikki verkkoon liitetyt asemat

Voit myös ohittaa tarkistuksessa tietyt prosessit.

Suosittelemme, että käytät oletusasetuksia ja että muutat tarkistuksessa ohitettavia kohteita vain erityistapauksissa, esimerkiksi silloin, kun tietyn tallennusvälineen tarkistaminen hidastaa tiedonsiirtoa merkittävästi.