Milloin reaaliaikaisen suojauksen asetuksia kannattaa muuttaa?

Reaaliaikainen suojaus on välttämätöntä järjestelmän suojaamiseksi tuotteella ESET Cyber Security. Muokkaa reaaliaikaisen suojauksen parametreja harkiten. Suosittelemme, että muutat näitä parametreja vain tietyissä tapauksissa, esimerkiksi tilanteessa, jossa tietyn sovelluksen kanssa on ristiriita.

ESET Cyber Security -ohjelman asennuksen jälkeen kaikki asetukset optimoidaan siten, että ne suojaavat käyttäjien järjestelmiä parhaalla mahdollisella tavalla.