Nyheder i version 7

ESET Cyber Security I version 7 introduceres følgende opdateringer og forbedringer:

Høj ydeevne og mere stabilitet – har en lettere arkitektur, hvor hver komponent er mere isoleret, starter kun, når det er nødvendigt, og forhindrer hele programmet i at gå ned i tilfælde af en fejl. Bedre optimeringer muliggør hurtigere og mere effektiv scanning.

ARM-kompatibilitet – indeholder indbygget understøttelse af Apple-chippen baseret på ARM-arkitektur. Tidligere versioner brugte Rosetta 2 til at understøtte ARM.

Nyt design af grafisk brugerflade – inkluderer understøttelse af mørk tilstand.

Flersproget installationsprogram – indeholder alle sprog i én installationsfil.

Automatiske opdateringer – søger efter opdateringer og downloader automatisk nye versioner, giver dig besked om hver opdatering.

Programindstillinger – nyt design og forbedret.

Du kan finde flere oplysninger om de nye funktioner i ESET Cyber Security denne artikel i ESETs vidensbase.