Systemintegration

Brugerfladeelementer

Tillad en bruger at åbne grafisk brugergrænseflade – deaktiver denne indstilling for at forhindre brugere i at få adgang til gui'en. Dette kan være nyttigt i administrerede miljøer eller i situationer, hvor du skal bevare systemressourcer.

Vis ikon i menulinjen ekstramateriale – deaktiver denne indstilling for at fjerne ESET Cyber Security-ikonet fra ekstraelementer på menulinje af macOS Menu Bar (øverst på skærmen).

Meddelelser

Vis meddelelser på skrivebord – skrivebordsmeddelelser (f.eks. vellykkede opdateringsmeddelelser, fuldførelse af virusscanningsopgaver eller nye trusler) repræsenteres af et lille pop op-vindue ved siden af macOS Menulinjen. Hvis den er aktiveret, kan ESET Cyber Security informere dig, når en ny hændelse indtræffer.