Hvad gør jeg, hvis programmet ikke fungerer korrekt?

Når alle moduler fungerer korrekt, vises en grøn Du er beskyttet-overskrift i afsnittet Oversigt. Når et modul ikke fungerer korrekt, vises en rød Sikkerhedsadvarsel-overskrift eller en orange Handling påkrævet-overskrift. ESET Cyber Security viser yderligere oplysninger om modulet og en foreslået løsning. Skift status for de enkelte moduler ved at klikke på det blå link under de enkelte meddelelser.

Hvis du ikke kan løse et problem ved hjælp af de foreslåede løsninger, kan du søge i ESETs vidensbase eller kontakte ESET teknisk support.