Arbejde med ESET Cyber Security

Programmet ESET Cyber Securitys hovedvindue er inddelt i to hovedafsnit. Det primære vindue til højre viser oplysninger, der svarer til den valgte indstilling i hovedmenuen til venstre.

Du kan få adgang til følgende afsnit fra hovedmenuen:

Oversigt – Indeholder oversigt over informationsstatus for driften af ESET Cyber Security-moduler.

Scanning Gør det muligt at scanne alle lokale diske eller køre en tilpasset scanning.

Beskyttelse – Tillader justering af computerens sikkerhedsniveau.

Opdatering – Viser oplysninger om opdateringer til registreringsmoduler.

Værktøjer – Giver adgang til logfiler og karantæne.

Hjælp og support – Giver adgang til hjælpefiler, ESET-vidensbase, supportanmodningsformular og yderligere programoplysninger.

HOME_STATUS_1