Installation

Før du starter installationen, skal du lukke alle dine åbne computerprogrammer. ESET Cyber Security indeholder komponenter, der kan være i konflikt med andre antivirusprogrammer, der er installeret på din computer. Derfor anbefaler vi kraftigt at fjerne alle andre antivirusprogrammer for at forhindre potentielle problemer.

Hvis du vil starte installationsguiden, skal du åbne den fil, du har downloadet fra ESET-webstedet, og dobbeltklikke på ikonet Installer ESET Cyber Security. Installationsguiden guider dig gennem opsætningen.

INSTALL_PACKAGE

note

ESET Cyber Security-installationsfilen kan også downloades fra ESET HOME. Du kan finde flere oplysninger i artiklen i ESETs vidensbase.