Beskyttelse af e-mailklienter

Beskyttelse af e-mailklient – Kontrollerer e-mailkommunikation, der er modtaget via protokollerne POP3 og IMAP. Når indgående meddelelser undersøges, bruger ESET Cyber Security alle de avancerede scanningsmetoder, som er inkluderet i ThreatSense-scanningsprogrammet. Scanning af kommunikation via POP3- og IMAP-protokollen sker uafhængig af den anvendte e-mailklient. De tilgængelige indstillinger er følgende:

E-mailprotokoller

Nederst i dette vindue kan du også aktivere/deaktivere kontrol af e-mailkommunikation, der er modtaget via POP3- og IMAP-protokollerne.

POP3-protokolkontrol

POP3-protokollen er den mest populære protokol, der anvendes til at modtage e-mail-kommunikationer med på en e-mail-klient. ESET Cyber Security yder beskyttelse for denne protokol, uanset brugt e-mail-klient.

Det beskyttelsesmodul, der yder denne kontrol, initieres automatisk ved systemstart og er derefter aktiv i hukommelsen. Sørg for, at POP3-protokolkontrol er aktiveret, så modulet fungerer korrekt. POP3-protokolkontrol udføres automatisk, uden at du skal omkonfigurere din e-mailklient. Som standard scannes al kommunikation på port 110, men andre kommunikationsporte kan tilføjes, hvis det er nødvendigt. Portnumre skal adskilles med et komma.

Hvis du aktiverer indstillingen POP3-protokolkontrol, overvåges al POP3-trafik for skadelig software.

IMAP-protokolkontrol

Internet Message Access Protocol (IMAP) er en anden internetprotokol til e-mail-hentning. IMAP har nogle fordele i forhold til POP3. Flere klienter kan f.eks. samtidigt oprette forbindelse til samme postkasse og vedligeholde oplysninger om meddelelsens tilstand, f.eks. om meddelelsen er læst, besvaret eller slettet. ESET Cyber Security yder beskyttelse af denne protokol, uanset den anvendte e-mailklient.

Det beskyttelsesmodul, der yder denne kontrol, initieres automatisk ved systemstart og er derefter aktiv i hukommelsen. Sørg for, at IMAP-protokolkontrol er aktiveret, så modulet fungerer korrekt. IMAP-protokolkontrol udføres automatisk, uden at du skal omkonfigurere din e-mailklient. Som standard scannes al kommunikation på port 143, men andre kommunikationsporte kan tilføjes, hvis det er nødvendigt. Portnumre skal adskilles med et komma.

Hvis du aktiverer IMAP-protokolkontrol, overvåges al trafik gennem IMAP for skadelig software.

E-mailtags

Brug af e-mailtags giver dig mulighed for at tilføje tagbesked til e-mailfodnote. Når en e-mail er scannet, kan der vedhæftes en meddelelse med scanningsresultaterne til meddelelsen. Mærkemeddelelser er et nyttigt værktøj, men skal ikke bruges som grundlag for den endelige afgørelse om, hvorvidt en meddelelse er sikker, da de kan udelades i problematiske HTML-meddelelser og forfalskes af visse trusler. De tilgængelige indstillinger er følgende:

For at modtage og læse e-mail, når der sker en registrering – Kun e-mail, der indeholder malware, bliver tagget som markeret.

Til alle e-mails, når de scannes – Alle scannede e-mails forsynes med tag-meddelelser.

Aldrig – Der tilføjes ingen tag-meddelelser overhovedet.

Føj en note til emnet i modtaget og læst inficeret e-mail – Markér dette afkrydsningsfelt, hvis e-mailbeskyttelsen skal inkludere en trusselsadvarsel i den inficerede e-mail. Denne funktion muliggør simpel filtrering af inficerede e-mails. Den øger også troværdighedsniveauet for modtager, og hvis en infiltration registreres, angiver den værdifulde oplysninger om trusselsniveauet for en given e-mail eller afsender.

Tekst, der skal føjes til emnet i den registrerede e-mail – Rediger denne skabelon, hvis du vil ændre formatet for emnepræfikset for en inficeret e-mail.

ThreatSense-parametre

Avanceret scanneropsætning giver dig mulighed for at konfigurere rensningsniveauer, scanningsindstillinger og filtypenavne, der er udelukket fra scanning.