Tillad systemudvidelser

Hvis du installerer ESET Cyber Security for første gang, skal du tillade, at systemudvidelser beskyttes af ESET Cyber Security. Dette kan gøres som en del af onboarding-processen, eller du kan tillade systemudvidelser manuelt ved at følge nedenstående trin:

arrow_down_homeFølg trinnene her, hvis du har macOS Ventura (13.x) eller en nyere version

arrow_down_homeFølg trinnene her, hvis du har macOS Monterey (12.x) eller en tidligere version

note

Genstart af onboardingguiden

Åbn Finder > Programmer > Ctrl-klik (eller højreklik) på ESET Cyber Security-ikonet >, vælg Vis pakkeindhold i genvejsmenuen>, åbn Contents > åben Helpers > Onboarding. Onboardingguiden guider dig gennem de nødvendige trin for at få fuld beskyttelse af ESET Cyber Security.