Ajutor online ESET

Căutare Română
Selectaşi subiectul

Prezentare generală

ESET Cloud Office Security este un serviciu cloud scalabil cu entități multiple găzduite în Microsoft Azure. ESET Cloud Office Security este oferit ca produs Software-as-a-Service (SaaS), care funcționează integral în cloud, fără a fi nevoie de hardware. Este combinația supremă dintre filtrarea spamului, scanarea anti-malware și protecția anti-phishing, care ajută la protejarea comunicațiilor companiei împotriva programelor malware, minimizează efectele adverse ale mesajelor nesolicitate asupra productivității de zi cu zi și previne folosirea e-mailurilor externe primite drept canal pentru atacuri direcționate.

Serviciile de securitate ESET Cloud Office Security acoperă principalii furnizori de platforme cloud și oferă protecție completă a e-mailurilor prin motoare anti-malware de ultimă generație și ESET LiveGuard Advanced. Această soluție oferă apărare avansată împotriva amenințărilor prin sandboxing bazat pe cloud, analizând eșantioanele mostre într-un mediu izolat.

Arhitectura ESET Cloud Office Security vă permite să inițiați rapid protecția conectându-vă la platforma dvs. cloud - Microsoft 365 și Google Workspace. Ea vă oferă puterea de a gestiona protecția printr-o consolă bazată pe web accesibilă de oriunde.

ESET Cloud Office Security oferă protecție preventivă avansată pentru a proteja aplicațiile Microsoft 365 ale companiei dvs. - Exchange Online, OneDrive, SharePoint Online și Teams. Aceeași protecție este oferită și aplicațiilor Google Workspace - Gmail și Google Drive.

overview_diagram

ESET Cloud Office Security protejează conturile OneDrive și cutiile poștale ale utilizatorilor cu licență, precum și grupurile de echipă și site-urile SharePoint. Fiecare magazin cu aceste aplicații Microsoft 365 este protejat, indiferent de cine a încărcat un fișier sau de cine a trimis un e-mail. Conținutul în sine este protejat indiferent de autor. Autorul poate fi și un utilizator invitat, pentru a asigura cea mai bună protecție posibilă.