ESET Connect (API)

ESET Connect is een REST API-gateway tussen een client en een verzameling ESET-backendservices. ESET Connect werkt als een omgekeerde proxy die alle API-aanroepen (Application Programming Interface) accepteert, de nodige services samenvoegt om de aanroepen uit te voeren en het juiste resultaat retourneert.

ESET Connect maakt geautomatiseerde controle-, beveiligings- en beheeractiviteiten mogelijk.

Raadpleeg voor meer informatie de Online Help van ESET Connect.