ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a témakört

Áttekintés

Az ESET Cloud Office Security egy több-bérlős és méretezhető felhőszolgáltatás a Microsoft Azure-ban. Az ESET Cloud Office Security egySoftware-as-a-Service (SaaS) termék, amely teljes mértékben a felhőben működik, mindenféle hardver nélkül. A levélszemétszűrés, a kártevőkeresés és az adathalászat elleni védelem tökéletes kombinációja, amely segít megvédeni a vállalati kommunikációt a kártevőkkel szemben, minimálisra csökkenti a kéretlen üzenetek mindennapi teljesítményre gyakorolt káros hatásait, és megakadályozza, hogy a bejövő külső e-maileket célzott támadások csatornájaként használják.

Az ESET Cloud Office Security biztonsági szolgáltatásai közé tartoznak a vezető felhőplatform-szolgáltatók, és átfogó e-mail-védelmet nyújt modern kártevőkereső motorokkal és az ESET LiveGuard Advanced segítségével. Ez a megoldás fejlett kártevő elleni védelmet kínál felhőalapú sandboxing segítségével, amely elszigetelt környezetben elemzi a gyanús mintákat.

Az ESET Cloud Office Security architektúrája révén gyorsan kiépíthető a védelem az Microsoft 365-höz és a Google Workspace-hez csatlakoztatva. A bárhonnan elérhető webalapú konzolon keresztül hatékony védelmi felügyeletet tesz lehetővé.

Az ESET Cloud Office Security fejlett preventív védelmet nyújt a vállalat Microsoft 365-alkalmazásaihoz – Exchange Online, OneDrive, SharePoint Online és Teams. Ugyanezt a védelmet kapják meg a Google Workspace-alkalmazások is – Gmail és Google Drive.

overview_diagram

Az ESET Cloud Office Security védi a licencelt felhasználók OneDrive-ját és postaládáját, valamint a team csoportokat és a SharePoint-webhelyeket. A Microsoft 365-alkalmazások mindegyik tárolója védett, függetlenül attól, hogy ki töltött fel fájlt, vagy ki küldött e-mailt. Maga a tartalom védett, függetlenül attól, hogy ki a szerző. A szerző vendégfelhasználó is lehet a lehető leghatékonyabb védelem biztosítása érdekében.