ESET-ova mrežna pomoć

Traži Hrvatski
Odaberite temu

Pregled

ESET Cloud Office Security je skalabilni servis u cloudu za više klijenata u servisu Microsoft Azure. ESET Cloud Office Security je programSoftware-as-a-Service (SaaS) koji u potpunosti funkcionira u cloudu bez potrebe za ikakvim hardverom. Vrhunska kombinacija filtriranja spama, skeniranja zaštite od zlonamjernih programa i anti-phishing zaštite pomaže zaštititi komunikaciju vaše tvrtke od zlonamjernih programa, smanjuje štetne učinke neželjenih poruka na svakodnevnu produktivnost i pomaže u sprječavanju upotrebe dolaznih vanjskih e-poruka kao kanala za ciljane napade.

ESET Cloud Office Security sigurnosne usluge pokrivaju vodeće dobavljače platformi u cloudu i pružaju sveobuhvatnu zaštitu e-pošte s najsuvremenijim modulima za zaštitu od zlonamjernih programa i ESET LiveGuard Advanced. Ovo rješenje nudi naprednu obranu od prijetnji u testnom okruženju na bazi clouda, analizirajući sumnjive uzorke u izoliranom okruženju.

Arhitektura ESET Cloud Office Security-a vam omogućuje brzo pokretanje zaštite kroz povezivanje s platformom u cloudu – Microsoft 365 i Google Workspace. Daje vam moć upravljanja zaštitom pomoću web konzole dostupne s bilo kojeg mjesta.

ESET Cloud Office Security pruža naprednu preventivnu zaštitu radi zaštite aplikacija servisa Microsoft 365 vaše tvrtke – Exchange Online, OneDrive, SharePoint Online i Teams. Ista zaštita pruža se i vašim aplikacijama servisa Google Workspace – Gmailu i Google disku.

overview_diagram

ESET Cloud Office Security štiti OneDrive i poštanski sandučić licenciranih korisnika, kao i grupe timova i lokacije programa SharePoint. Svako spremište ovih aplikacija sustava Microsoft 365 zaštićeno je bez obzira na to tko je prenio datoteku ili tko je poslao e-poruku. Sam sadržaj je zaštićen bez obzira na autora. Autor također može biti korisnik s ulogom gosta kako bi se osigurala najbolja moguća zaštita.