ESET-ova mrežna pomoć

Traži Hrvatski
Odaberite temu

Dobro došli u pomoć na mreži za ESET Bridge

Dobro došli u korisnički priručnik za ESET Bridge. U ovom se dokumentu objašnjava kako upotrebljavati sustav ESET Bridge i upravljati njime. Također se navode detalji veze između sustava ESET Bridge i drugih ESET-ovih poslovnih programa.

Upotrebljavamo jedinstvenu skupinu simbola za isticanje određenih tema. Teme u ovom vodiču sadrže nekoliko poglavlja i potpoglavlja. Možete pronaći relevantne informacije s pomoću polja Search (Pretraži) na vrhu.

Pomoć na mreži je primarni izvor sadržaja za pomoć. Posljednja verzija pomoći na mreži automatski će se prikazati kad imate funkcionalnu internetsku vezu.

ESET-ova baza znanja sadrži odgovore na najčešća pitanja i preporučena rješenja za razne probleme. Baza znanja, koju redovito nadograđuju ESET-ovi tehnički stručnjaci, najvažniji je alat za rješavanje raznih problema.
 

ESET-ov forum pruža korisnicima jednostavan način da dobiju pomoć i pomognu drugima. Možete postaviti bilo kakvo pitanje ili problem u vezi s ESET-ovim programima.
Tekstni okviri koji se upotrebljavaju u ovom priručniku:


note

Napomene mogu pružiti vrijedne informacije, poput posebnih funkcija ili poveznica na povezanu temu.


important

Te informacije zahtijevaju vašu pažnju i ne biste ih trebali preskočiti. Obično predstavljaju informacije koje nisu od ključne važnosti, ali su važne.


warning

Ključne informacije na koje morate obratiti posebnu pozornost. Upozorenja služe kako bi vas odvratila od pravljenja potencijalno štetnih pogrešaka. Budući da se odnosi na osjetljive postavke sustava ili nešto rizično, s razumijevanjem pročitajte tekst postavljen u zagrade upozorenja.


example

Ove informacije pružaju primjer za objašnjenje složenijih informacija.