ESET onlinehjälp

Sök Svenska
Välj ämne

ESET NOD32 Antivirus

ESET NOD32 Antivirus representerar ett nytt förhållningssätt till integrerad datasäkerhet. Den senaste versionen av ESET LiveGrid®-genomsökningsmotor använder snabbhet och noggrannhet för att skydda datorn. Resultatet är ett intelligent system som är oupphörligen vaksamt mot attacker och skadlig programvara som kan utgöra en fara för din dator.

ESET NOD32 Antivirus är en komplett säkerhetslösning som kombinerar maximalt skydd och minimal systembelastning. Vår avancerade teknik som använder artificiell intelligens för att förhindra infiltration av virus, spionprogram, trojaner, maskar, reklamprogram, rootkits och andra hot utan att minska systemets prestanda eller störa din dator.

Funktioner och fördelar

Omformat användargränssnitt

Användargränssnittet i den här versionen har omformats avsevärt och förenklats baserat på resultat från testning av användarvänlighet. All GUI-text och alla meddelanden har granskats noga och gränssnittet har nu stöd för språk som skrivs från höger till vänster, som hebreiska och arabiska. Onlinehjälpen är nu integrerad i ESET NOD32 Antivirus och har supportinnehåll som uppdateras dynamiskt.

Mörkt läge

Ett tillägg som hjälper dig att snabbt byta skärm till ett mörkt tema. Du kan välja önskat färgschema i Element i användargränssnittet.

Skydd mot virus och spionprogram

Identifierar och rensar proaktivt kända och okända virus, maskar, trojaner och rootkits. Avancerad heuristik varnar även för inte tidigare känd skadlig kod och skyddar dig mot okända hot och neutraliserar dem innan de hinner göra skada. Webbåtkomstskydd och skydd mot nätfiske övervakar kommunikationen mellan webbläsare och fjärrservrar (inklusive SSL). Skydd av e-postklient kontrollerar e-postkommunikation genom POP3(S)- och IMAP(S)-protokollen.

Regelbundna uppdateringar

Regelbunden uppdatering av detekteringsmotorn (som tidigare kallades virussignaturdatabas) och programmodulerna är det bästa sättet att säkerställa maximal skyddsnivå för datorn.

ESET LiveGrid®
(Molngenererat rykte)

Det går att kontrollera ryktet för processer och filer som körs direkt i ESET NOD32 Antivirus.

Enhetskontroll

Söker automatiskt igenom USB-flashenheter, minneskort och CD/DVD. Blockerar flyttbara medier baserat på mediatyp, tillverkare, storlek och andra attribut.

HIPS-funktion

Det går att anpassa systemets beteende i större detalj. Ange regler för systemregistret, aktiva processer och program och finjustera säkerhetsinställningarna.

Spelläge

Skjuter upp alla popup-fönster, uppdateringar och andra systemintensiva aktiviteter för att spara systemresurser för spel och andra aktiviteter i helskärmsläge.

Det måste finnas ett aktivt abonnemang för att ESET NOD32 Antivirus-funktionerna ska fungera. Vi rekommenderar att du förnyar ditt abonnemang flera veckor innan abonnemanget ESET NOD32 Antivirus upphör.