Ηλεκτρονική βοήθεια ESET

Αναζήτηση Ελληνικά
Επιλέξτε το θέμα

ESET NOD32 Antivirus

Το ESET NOD32 Antivirus αντιπροσωπεύει μια νέα προσέγγιση για πραγματικά ολοκληρωμένη ασφάλεια του υπολογιστή. Η πιο πρόσφατη έκδοση του μηχανισμού σάρωσης ESET LiveGrid® αξιοποιεί την ταχύτητα και την ακρίβεια για να διατηρεί ασφαλή τον υπολογιστή σας.Το αποτέλεσμα είναι ένα έξυπνο σύστημα που βρίσκεται συνεχώς σε εγρήγορση για επιθέσεις και κακόβουλο λογισμικό που μπορεί να θέσει τον υπολογιστή σας σε κίνδυνο.

Το ESET NOD32 Antivirus είναι μια πλήρης λύση ασφάλειας που συνδυάζει μέγιστη προστασία και ελάχιστο αποτύπωμα στο σύστημα. Οι προηγμένες τεχνολογίες μας χρησιμοποιούν τεχνητή νοημοσύνη για να αποτρέψουν τη διείσδυση από ιούς, spyware, trojan horses, worm, adware, rootkit και άλλες απειλές, χωρίς να παρακωλύουν την απόδοση του συστήματος ή να διαταράσσουν τον υπολογιστή σας.

Δυνατότητες και οφέλη

Εκ νέου σχεδιασμένο περιβάλλον χρήστη

Το περιβάλλον χρήστη σε αυτή την έκδοση έχει επανασχεδιαστεί και απλοποιηθεί σημαντικά βάσει των αποτελεσμάτων των δοκιμών χρηστικότητας. Όλα τα περιεχόμενα και οι ειδοποιήσεις του γραφικού περιβάλλοντος έχουν μελετηθεί προσεκτικά και το περιβάλλον χρήστη παρέχει πλέον υποστήριξη για γλώσσες που γράφονται από δεξιά προς τα αριστερά, όπως εβραϊκά και αραβικά. Η Ηλεκτρονική βοήθεια είναι πλέον ενοποιημένη με το ESET NOD32 Antivirus και παρέχει περιεχόμενο υποστήριξης το οποίο ενημερώνεται δυναμικά.

Σκουρόχρωμη λειτουργία

Μια επέκταση που σας βοηθά να αλλάξετε γρήγορα την οθόνη σε σκούρο θέμα. Μπορείτε να επιλέξετε τον συνδυασμό χρωμάτων που προτιμάτε στα Στοιχεία περιβάλλοντος χρήστη.

Προστασία από ιούς και spyware

Προληπτική ανίχνευση και καθαρισμός των περισσότερων γνωστών και άγνωστων ιών, Worm, Trojan και Rootkit. Ο Προηγμένος ευριστικός έλεγχος επισημαίνει ακόμη και κακόβουλο λογισμικό που δεν έχει παρουσιαστεί ξανά, προστατεύοντάς σας από άγνωστες απειλές και εξουδετερώνοντάς τις προτού κάνουν κακό. Η Προστασία πρόσβασης στο διαδίκτυο και η προστασία Anti-Phishing λειτουργούν με παρακολούθηση της επικοινωνίας μεταξύ των προγραμμάτων περιήγησης στον ιστό και των απομακρυσμένων διακομιστών (συμπεριλαμβανομένου του SSL). Η Ενεργοποίηση προστασίας ηλεκτρονικής αλληλογραφίας παρέχει έλεγχο της επικοινωνίας email που λαμβάνεται μέσω των πρωτοκόλλων POP3(S) και IMAP(S).

Τακτικές ενημερώσεις

Η τακτική ενημέρωση του μηχανισμού ανίχνευσης (ο οποίος ονομαζόταν παλαιότερα «βάση αναγνώρισης ιών») και των μονάδων του προγράμματος είναι ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλίσετε το μέγιστο επίπεδο ασφάλειας στον υπολογιστή σας.

ESET LiveGrid®
(Φήμη που βασίζεται σε Cloud)

Μπορείτε να ελέγξετε τη φήμη των διεργασιών που εκτελούνται και των αρχείων απευθείας από το ESET NOD32 Antivirus.

Έλεγχος συνδεδεμένων συσκευών

Σαρώνει αυτόματα όλες τις μονάδες δίσκου USB flash, τις κάρτες μνήμης και τα CD/DVD. Αποκλείει τα αφαιρούμενα μέσα με βάση τους τύπους του μέσου, τον κατασκευαστή, το μέγεθος και άλλα χαρακτηριστικά.

Λειτουργικότητα HIPS

Μπορείτε να προσαρμόσετε τη συμπεριφορά του συστήματος με μεγάλη λεπτομέρεια, να καθορίσετε κανόνες για το μητρώο του συστήματος, τις ενεργές διεργασίες και τα προγράμματα και να ρυθμίσετε τη στάση ασφάλειας που κρατάτε.

Λειτουργία Gamer

Αναβάλλει την εμφάνιση αναδυόμενων παραθύρων, ενημερώσεων και άλλων δραστηριοτήτων που εντείνουν τη λειτουργία του συστήματος για να διατηρούνται οι πόροι του συστήματος για παιχνίδια και άλλες δραστηριότητες πλήρους οθόνης.

Μια συνδρομή πρέπει να είναι ενεργή για δυνατότητες του ESET NOD32 Antivirus για να είναι λειτουργική. Συνιστάται να ανανεώσετε τη συνδρομή σας αρκετές εβδομάδες πριν από τη λήξη της συνδρομής για το ESET NOD32 Antivirus.