ESET-onlinehjælp

Søg Dansk
Vælg emnet

Registreringsudeladelser

Registreringsudeladelser giver dig mulighed for at udelade elementer fra registrering ved at filtrere registreringsnavnet, elementstien eller hashen.


example

Sådan fungerer registreringsudeladelse

Registreringsudeladelser udelader ikke filer og mapper fra scanning på samme måde som Ydeevneudeladelser. Registreringsudeladelser udelader kun elementer, når de registreres af registreringsprogrammet, og der findes en relevant regel på udeladelseslisten.

Når f.eks. (se første række på billedet nedenfor) et element registreres som Win32/Adware.Optmedia, og den registrerede fil er C:\Recovery\file.exe. På anden række udelades alle filer, som har den relevante SHA-1-hash, altid uanset registreringens navn.

CONFIG_EXCLUDE_DETECTION

For at sikre, at alle trusler registreres, anbefaler vi, at du kun opretter registreringsudeladelser, når det er absolut nødvendigt.

For at tilføje filer og mapper til udelukkelseslisten, skal du gå til Avanceret opsætning > Registreringsprogram > Udeladelser > Registreringsudeladelser > Rediger.


note

Du må ikke forveksle Ydeevneudeladelser, Udeladte filtyper, HIPS-udeladelser og Procesudeladelser med hinanden.

Hvis du vil udelade et element (via registreringsnavn eller hash) fra registreringsprogrammet, skal du klikke på Tilføj.

For potentielt uønskede programmer og potentielt usikre programmer kan udeladelsen efter registreringsnavn også oprettes:

I beskedvinduet, der rapporterer registreringen (klik på Vis avancerede indstillinger, og vælg derefter Ekskluder fra detektering).

I genvejsmenuen Logfiler ved hjælp af guiden Opret registreringsudeladelse.

Ved at klikke på Værktøjer > Karantæne, højreklikke på den fil, der er i karantæne, og derefter vælge Gendan og udelad fra scanning i genvejsmenuen.

Objektkriterier for registreringsudeladelser

Sti – Begræns en registreringsudeladelse for en angivet sti (eller flere).

Navn på fundet element – Hvis der er et navn på en registrering ud for en udeladt fil, betyder det, at filen kun er udeladt for den pågældende registrering, ikke fuldstændig. Hvis filen senere inficeres med anden malware, registreres det.

Hash – Udelader en fil baseret på angivet hash SHA-1, uanset filtype, placering, navn eller filtypenavn.