ESET-onlinehjælp

Søg Dansk
Vælg emnet

Enhedskontrol

ESET NOD32 Antivirus giver automatisk enhedskontrol (CD/DVD/USB/osv.). Dette modul tillader dig at blokere eller justere udvidede filtre/tilladelser og definere en brugers mulighed for at få adgang til og arbejde med en given enhed. Det kan være nyttigt, hvis computeradministratoren ønsker at forhindre brug af enheder, der har uønsket indhold.

Understøttede eksterne enheder:

Disklager (HDD, flytbar USB-disk)

CD/DVD

USB Printer

FireWire-lager

Bluetooth Enhed

Smart Card-læser

Billedbehandlingsenhed

Modem

LPT/COM port

Bærbar enhed (batteridrevne enheder såsom medieafspillere, smartphones, plug-and-play-enheder osv.)

Alle enhedstyper

Opsætningsmuligheder for enhedskontrol kan ændres i Avanceret opsætning Beskyttelser > Enhedskontrol.

Klik på til/fra-knappen Aktivér enhedskontrol for at slå funktionen Enhedskontrol til i ESET NOD32 Antivirus. Du skal genstarte computeren, før denne ændring træder i kraft. Når Enhedskontrol er aktiveret, kan du definere reglerne i vinduet Regeleditor.


note

Du kan oprette forskellige enhedsgrupper og angive forskellige regler for dem. Du kan også oprette en enkelt enhedsgruppe, som reglen med handlingen Tillad eller Skriveblokering skal gælde for. Derefter blokeres ikke-genkendte enheder af enhedskontrol, når de sluttes til din computer.

Hvis der indsættes en enhed, der er blokeret af en eksisterende regel, vises der et vindue med en meddelelse, og du får ikke adgang til enheden.