Онлайн помощ на ESET

Изберете темата

ESET NOD32 Antivirus

ESET NOD32 Antivirus представлява нов подход към напълно интегрирана защита на компютъра. Най-новата версия на модула за сканиране ESET LiveGrid® използва скорост и прецизност, за да поддържа компютъра ви в безопасност. Резултатът е интелигентна система, която постоянно следи за атаки и злонамерен софтуер, които може да заплашват компютъра.

ESET NOD32 Antivirus е пълно решение за защита, което комбинира максимална защита и минимално натоварване на системата. Нашите модерни технологии използват изкуствен интелект за предотвратяване на проникване от вируси, шпионски софтуер, троянски коне, червеи, рекламен софтуер, руткитове и други заплахи, без да влошават производителността или да нарушават работата на компютъра.

Функции и ползи

Нов потребителски интерфейс

Потребителският интерфейс в тази версия е значително променен и опростен въз основа на резултати от тестването на използваемостта. Всички фрази и известия в графичния потребителски интерфейс бяха внимателно ревизирани и интерфейсът вече предоставя поддръжка за езици с писане от дясно наляво, като например иврит и арабски. Онлайн помощта вече е интегрирана в ESET NOD32 Antivirus и предлага динамично обновявано съдържание за поддръжка.

Тъмен режим

Разширение, което ви помага бързо да превключите екрана на тъмна тема. Можете да изберете предпочитаната от вас цветова схема в Елементи на потребителския интерфейс.

Защитата от вируси и шпионски софтуер

Съвременен начин за откриване и почистване на повечето известни и неизвестни вируси, червеи, троянски коне и комплекти за пълен достъп. Разширени евристични методи обозначават дори непознат до момента злонамерен софтуер, като така ви защитават от непознати заплахи и ги неутрализират, преди да са навредили. Защита на уеб достъпа и Анти-фишинг работи, като проследява комуникацията между уеб браузъри и отдалечени сървъри (включително SSL). „Защита на имейл клиенти“ предоставя контрол на имейл съобщенията, получени чрез POP3(S) и IMAP(S) протоколи.

Редовно обновяване

Редовното обновяване на системата за откриване (по-рано известна като "база данни със сигнатури за вируси") и модулите на програмата е най-добрият начин да осигурите максимално ниво на защита на вашия компютър.

ESET LiveGrid®
(Репутация в облака)

Вие можете да проверявате репутацията на изпълняваните процеси и файлове директно от ESET NOD32 Antivirus.

Управление на устройства

Автоматично сканира всички USB флаш устройства, карти с памет и CD/DVD дискове. Блокира преносими носители въз основа на типа носител, производителя, размера и други атрибути.

HIPS функционалност

Може да персонализирате по-подробно поведението на системата; да задавате правила за системния регистър, активните процеси и програми и да настройвате прецизно позицията на защитата.

Режим за геймъри

Отлага всички изскачащи прозорци, обновявания или други дейности, използващи системата интензивно, за да се запазят системните ресурси за игри и други дейности на цял екран.

Абонаментът трябва да бъде активен, за да могат функциите на ESET NOD32 Antivirus да работят. Препоръчваме ви да подновите абонамента си няколко седмици преди изтичането на абонамента за ESET NOD32 Antivirus.