Spletna pomoč ESET

Iskanje Slovenščina
Izbira teme

ESSENTIAL SECURITY

ESET NOD32 Antivirus

ESET NOD32 Antivirus predstavlja nov pristop k resnično integrirani računalniški varnosti. Najnovejša različica orodja za pregledovanje ESET LiveGrid® hitro in natančno varuje vaš računalnik. Rezultat je inteligenten sistem, ki omogoča nenehen pregled nad napadi in zlonamerno programsko opremo, ki lahko škodi vašemu računalniku.

ESET NOD32 Antivirus je celovita varnostna rešitev, ki zagotavlja najvišjo raven zaščite pri najmanjšem odtisu v sistemu. Napredne tehnologije temeljijo na umetni inteligenci in preprečijo dostop virusom, vohunski programski opremi, trojanskim konjem, črvom, oglaševalnim programom, korenskim kompletom in drugim grožnjam, ne da bi omejevale učinkovitost delovanja sistema ali prekinile delovanje računalnika.

Funkcije in prednosti

Preoblikovan uporabniški vmesnik

Uporabniški vmesnik v tej različici smo korenito preoblikovali in poenostavili na podlagi rezultatov preskusov uporabnosti. Natančno smo pregledali besedilo in obvestila v grafičnem uporabniškem vmesniku, ki zdaj podpira tudi jezike, ki se pišejo od desne proti levi, kot sta hebrejščina in arabščina. Spletna pomoč je zdaj del izdelka ESET NOD32 Antivirus in zagotavlja vsebine za podporo, ki se posodabljajo dinamično.

Temni način

Razširitev, s katero lahko hitro preklopite zaslon na temno temo. Želeno barvno shemo lahko izberete v razdelku Elementi uporabniškega vmesnika.

Zaščita pred virusi in vohunsko programsko opremo

Proaktivno zazna in izbriše več znanih in neznanih virusov, črvov, trojanskih konjev in korenskih kompletov. Napredna hevristika označi celo neznano zlonamerno programsko opremo, tako da vas zaščiti pred neznanimi grožnjami in jih odpravi, preden vam lahko škodijo. Zaščita spletnega dostopa in protivirusna zaščita delujeta na podlagi spremljanja komunikacije med spletnimi brskalniki in oddaljenimi strežniki (tudi SSL). Zaščita e-poštnega odjemalca omogoča nadzor e-poštne komunikacije, prejete prek protokolov POP3(S) in IMAP(S).

Redne posodobitve

Redno posodabljanje orodja za zaznavanje (prej zbirka virusnih definicij) in modulov programa je najboljši način zagotavljanja največje ravni varnosti v računalniku.

ESET LiveGrid®
(Ugled v oblaku)

Ugled izvajajočih se procesov in datotek lahko preverite neposredno v programu ESET NOD32 Antivirus.

Nadzor naprave

Samodejno pregleda vse pogone USB, pomnilniške kartice in CD-je/DVD-je. Blokira izmenljive nosilce podatkov glede na vrsto nosilca podatkov, izdelovalca, velikost in druge oznake.

Funkcije HIPS

Podrobneje lahko prilagodite delovanje sistema; določite pravila v sistemskem registru, aktivnih procesih in programih ter natančno nastavite varnostne nastavitve.

Način za igranje

Odloži vsa pojavna okna, posodobitve ali druge dejavnosti, ki bremenijo delovanje sistema, zaradi varčevanja sistemskih sredstev za igranje iger in drugih celozaslonskih dejavnosti.

Licenca mora biti aktivna, če želite, da funkcije programa ESET NOD32 Antivirus delujejo. Priporočamo, da licenco podaljšate nekaj tednov pred iztekom veljavnosti licence za ESET NOD32 Antivirus.