Systemkrav

For at ESET NOD32 Antivirus skal kunne yte optimalt, bør systemet ditt møte følgende krav til maskinvare og programvare:

Prosessorer som støttes

Intel- eller AMD-prosessor, 32-biters (x86) med SSE2-instruksjonssett eller 64-biters (x64), 1 GHz eller høyere

ARM64-basert prosessor, 1 GHz eller høyere

Støttede operativsystemer

Microsoft® Windows® 11

Microsoft® Windows® 10

important

Den nyeste versjonen av ESET NOD32 Antivirus krever operativsystemet Windows 10 eller Windows 11. Hvis du ikke har mulighet til å oppgradere Windows, installer ESET NOD32 Antivirus versjon 16.0. Se Hjelp på internett for ESET NOD32 Antivirus versjon 16.0 for mer informasjon.

important

Forsøk alltid å holde operativsystemet ditt oppdatert.

ESET NOD32 Antivirus-funksjonskrav

Se systemkravene for bestemte ESET NOD32 Antivirus-funksjoner i tabellen nedenfor:

Funksjon

Krav

Intel® Threat Detection Technology

Se databehandlere som støttes.

Gjennomsiktig bakgrunn

Windows 10-versjon RS4 og senere.

Spesialisert renser

Ikke-ARM64-basert databehandler.

Systemrenser

Ikke-ARM64-basert databehandler.

Blokkering av utnyttelser

Ikke-ARM64-basert databehandler.

Dyp oppførsel-inspeksjon

Ikke-ARM64-basert databehandler.

Annet

En internettforbindelse er nødvendig for aktivering og ESET NOD32 Antivirus oppdateres for å fungere riktig.

To antivirusprogrammer som kjører samtidig på én enkelt enhet, forårsaker uunngåelige systemressurskonflikter, for eksempel nedbremsing av systemet som gjør det ubrukelig.