Teknisk støtte

I hovedprogramvinduet klikker du på Hjelp og støtte > Teknisk støtte.

Kontakt teknisk støtte

Be om støtte – Hvis du ikke finner svar på problemet ditt, kan du bruke dette skjemaet på ESET-nettstedet for å kontakte ESET teknisk støtteavdeling raskt. Basert på innstillingene vises vinduet send systemkonfigurasjonsdata før du fyller ut webskjemaet.

Få informasjon om teknisk støtte

Informasjon til teknisk støtte – Når du blir bedt om det, kan du kopiere og sende informasjon til ESETs tekniske støtte (som lisensdetaljer, produktnavn, produktversjon, operativsystem og datamaskininformasjon).

ESET Log Collector – Lenker til ESET Knowledgebase-artikkelen, der du kan laste ned ESET Log Collector, et program som automatisk samler inn informasjon og logger fra en datamaskin for å bidra til å løse problemer raskere. Se den elektroniske brukerveiledningen for ESET Log Collector hvis du vil ha mer informasjon.

Aktiver Avansert logging for å lage avanserte logger for alle tilgjengelige funksjoner for å hjelpe utviklere med å diagnostisere og løse problemer. Minimum loggingsfylde er satt til Diagnostisk nivå. Avansert logging deaktiveres automatisk etter to timer, med mindre du stopper det tidligere ved å klikke på Stopp avansert logging. Når alle loggene er opprettet, vises meldingsvinduet som gir direkte tilgang til Diagnostikk-mappen med de opprettede loggene.