Tilkoblingsalternativer

Hvis du vil ha tilgang til oppsett-alternativene for proxy-serveren for en bestemt oppdateringsprofil, åpner du Avanserte oppsett > Oppdateringer > Profiler > Oppdateringer > Tilkoblingsalternativer. Klikk på Proxy-modus-rullegardinmenyen og velg ett av de følgende tre alternativene:

Ikke bruk proxy-server

Tilkobling gjennom proxy-server

Bruk globale innstillinger for proxy-server

Velg Bruk globale innstillinger for proxy-server for å bruke proxy-serverkonfigurasjonen som allerede er spesifisert i Avanserte oppsett > Tilkobling > Proxy-server.

Velg alternativet Ikke bruk proxy-server for å spesifisere at det ikke skal brukes proxy-server for oppdatering av ESET NOD32 Antivirus.

Tilkobling gjennom en proxy-server alternativet skal velges dersom:

En annen proxy-server én den som er definert i avanserte oppsett > Tilkobling brukes for å oppdatere ESET NOD32 Antivirus. I denne konfigurasjonen skal informasjonen for den nye proxyen spesifiseres under Proxy-server adresse, kommunikasjonsport (3128 som standard), og Brukernavn og Passord for proxy-serveren, hvis det kreves.

Proxy-serverinnstillinger er ikke angitt globalt, men ESET NOD32 Antivirus vil koble til en proxy-server for oppdateringer.

Datamaskinen er koblet til Internett via en proxy-server. Innstillingene hentes fra Internet Explorer under installasjonen av programmet. Hvis innstillingene senere blir endret (for eksempel hvis du bytter Internett-leverandør), må du kontrollere at proxyinnstillingene i dette vinduet er korrekte. Ellers kan ikke programmet koble seg til oppdateringsserverne.

Standardinnstillingen for proxy-serveren er Bruk globale innstillinger for proxy-server.

Bruk direkte tilkobling hvis proxy ikke er tilgjengelig – Proxy-serveren vil bli omgått under oppdateringen hvis den er utilgjengelig.

note

Brukernavn og passord -feltene i denne delen er spesifikke for proxy-serveren. Du skal bare fylle ut disse feltene hvis brukernavn og passord er påkrevd av proxy-serveren. Disse feltene skal kun fylles ut dersom du vet at du trenger et passord for å få tilgang til internett via en proxy-server.