Oppsett av tilgang

Innstillingene for ESET NOD32 Antivirus er en fundamental del av sikkerheten for systemet ditt. Uautoriserte endringer kan potensielt sette systemets stabilitet og beskyttelse i fare. For å unngå uautoriserte endringer kan du passordbeskytte parameterne for oppsett og avinstallasjon av ESET NOD32 Antivirus. Tilgangsoppsett kan konfigureres i Avanserte oppsett > Brukergrensesnitt > Tilgangsoppsett.

For å angi et passord for å beskytte parameterne for oppsett og avinstallasjon av ESET NOD32 Antivirus, klikk på Angi ved siden av Innstillinger for passordbeskyttelse.

note

Når du forsøker å få tilgang til Avansert oppsett, dukker passordvinduet opp. Dersom du glemmer eller mister passordet ditt, trykk på Gjenopprett passord-alternativet nedenfor og skriv inn e-postadressen du brukte til å registrere lisensen din. ESET sender deg en e-post med verifiseringskode og instruksjoner om hvordan du tilbakestiller passordet ditt.

Låse opp Avansert oppsett

Hvis du vil endre passordet, klikker du på Endre passord ved siden av Oppsett for passordbeskyttelse.

Hvis du vil fjerne passordet, klikker du på Fjern ved siden av Oppsett for passordbeskyttelse.

CONFIG_PASSWORD