ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a témakört

A rendszer tálcaikonja

A legfontosabb beállítási lehetőségek és funkciók a rendszertálca TRAY_ICON ikonjára a jobb gombbal kattintva érhetők el.

A védelem ideiglenes kikapcsolása – Megjeleníti a fájlok, a webes tevékenységek és az elektronikus levelezés felügyeletén keresztül a rendszert a kártékony rendszertámadásoktól védő Keresőmotor funkciót letiltó megerősítési párbeszédpanelt. Az Időintervallum legördülő menüben megadhatja, hogy a védelem mennyi ideig legyen letiltva.

MENU_TIME

További beállítások – A ESET NOD32 AntivirusTovábbi beállítások párbeszédpanelének megnyitása. A termék főablakából a További beállítások megnyitásához nyomja meg az F5 billentyűt a billentyűzeten, vagy kattintson a Beállítások > További beállítások elemre.

Naplófájlok – A naplófájlok tájékoztatást nyújtanak a programban bekövetkezett fontos eseményekről, illetve az észlelt veszélyekről.

Az ESET NOD32 Antivirus megnyitása – Az ESET NOD32 Antivirus fő programablakának megnyitása.

Ablakelrendezés alaphelyzetbe állítása – Az ESET NOD32 Antivirus ablakának visszaállítása az eredeti méretére és eredeti pozíciójába a képernyőn.

Színmód – A felhasználói felület beállításainak megnyitása, ahol megváltoztathatja a felhasználói felület színét.

Frissítések keresése – Elindít egy modult vagy termékfrissítést a védelem biztosítása érdekében. Az ESET NOD32 Antivirus naponta többször automatikusan keres frissítéseket.

Névjegy – Rendszerinformációk, az ESET NOD32 Antivirus telepített verziójának részletei, telepített programmodulok, valamint az operációs rendszerre és a rendszererőforrásokra vonatkozó információk.