ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a témakört

Kártevő-ellenőrzések

A Kártevő-ellenőrzések szakasz a További beállítások > Keresőmotor > Kártevő-ellenőrzések lapról érhető el, és lehetővé teszi ellenőrzési paraméterek konfigurálását ellenőrzési profilokhoz.

Kézi indítású ellenőrzés

Kiválasztott profil – A kézi indítású víruskereső által használt paraméterek adott csoportja. Új létrehozásához kattintson a Szerkesztés gombra a Profilok listája felirat mellett. További információkért tekintse meg az Ellenőrzési profilok című részt.

Miután kiválasztotta az ellenőrzési profilt, konfigurálhatja a következő beállításokat:

Ellenőrizendő célterületek – Ha egy meghatározott célterületet vagy célterületek egy csoportját szeretné ellenőrizni, kattintson az Ellenőrizendő célterületek felirat mellett a Szerkesztés gombra, és válasszon egy lehetőséget a mappastruktúrából (fastruktúra). További információkért tekintse meg az Ellenőrizendő célterületek című részt.

Kézi- indítású ellenőrzés és gépi tanulás védelem – Beállíthatja a jelentési és védelmi szinteket minden egyes ellenőrzési profilhoz. Alapértelmezés szerint az ellenőrzési profilok ugyanazt a beállítást használják, mint ami a Valós idejű fájlrendszervédelem szakaszban van megadva. Kapcsolja ki a Valós idejű védelmi beállítások használata szöveg melletti kapcsolót az egyéni jelentési és védelmi szintek konfigurálásához. A Védelmek című részben megtalálja a jelentési és védelmi szintek részletes magyarázatát.

ThreatSense – Speciális beállítási lehetőségek, például szabályozni kívánt fájlkiterjesztések és alkalmazott észlelési módszerek. További információkért lásd a ThreatSense című részt.